Kérem várjon

Nestlé

 
Kevesen tudják, hogy a világ legnagyobb FMCG vállalata egykor egy kis svájci kutatólaborból indult el 1867-ben. A Nestlé hamar kinőtte alapítója, Henri Nestlé gyógyszerész otthoni laboratóriumát, egy dolog azonban nem változott az idők során: az emberközeliség és az alapvető értékek tisztelete. Ezek azóta is a cég filozófiájának alapkövei.
 

A Nestlé Magyarországon

A Nestlé Hungária 1991-ben jött létre; budapesti központunk mellett három gyárat üzemeltetünk az országban, és összesen több mint 2000 embert foglalkoztatunk.

Márkáink, többek között a NESCAFÉ, NESCAFÉ DOLCE GUSTO, NESQUIK, NESPRESSO, MAGGI, BOCI, BALATON, KIT KAT, PURINA, BEBA, vagy a NESTLÉ gabonapelyhek, 10 magyar családból 9 háztartásában megtalálhatóak.

 

Alapelveink

Meggyőződésünk, hogy ahhoz, hogy egy cég hosszútávon sikeres legyen, a társadalom számára is értéket kell létrehoznia, a közösségekkel együttműködve.  Ennek megvalósítását a Közös Értékteremtés elvein alapuló üzleti stratégiánk teszi lehetővé. Alapvető célunk a fogyasztók életminőségének folyamatos javítása a világ minden táján, ízletes és egészséges ételek és italok, valamint az egészséges életmód ösztönzése által.

 

A Nestlé mint munkaadó

A Nestlé nemzetközi és többkultúrájú környezetet kínál, amely bátorítja a kreatív elképzeléseket, az újításokat, a személyes fejlődést. Cégünk a belsõ utánpótlásra jelentős hangsúlyt helyez, általában az alsó szintre lépnek be hozzánk új kollégák, azért tartjuk kiemelten fontosnak rátermett gyakornokok és pályakezdők kiválasztását és foglalkoztatását.

 

Gyakornokok és pályakezdők a Nestlénél

A Nestlé értéket lát azokban a fiatalokban, akik friss lendülettel vágnak neki egy új világ felfedezésének. Akik lelkesek, bátrak, mernek gondolkodni, és nem untak bele a tanulásba, amit azonban már valódi gyakorlati munkával akarnak és tudnak ötvözni.

Olyan nappali tagozatos, gazdasági tanulmányokat folytató vagy néhány éve diplomázott fiatalokat várunk budapesti központunkba, illetve műszaki, vagy élelmiszeripari területen hallgatókat szerencsi, diósgyőri, büki és kékkúti gyárainkba, akik az adott munkakör betöltéséhez szükséges szinten beszélnek angolul, szívesen dolgoznának a Nestlé „fészekben”, és értékrendjükben fontos szereppel bír a kezdeményezőkészség, valamint a minőségi munka iránti elkötelezettség.

 

Összefogás a Fiatalok Foglalkoztatásáért

A Nestlé tagvállalatok elkötelezettek Európa-szerte, hogy a kormányokkal, beszállítókkal és oktatási szakemberekkel együttműködve próbáljanak lehetőséget biztosítani a fiataloknak. Az Összefogás a Fiatalok Foglalkoztatásáért a Nestlé által életre hívott, az üzleti szektoron, kormányzaton és oktatáson átívelő összefogás. Célja, hogy segítse felvértezni a magyar fiatalokat a munkavállaláshoz szükséges megfelelő tudással és készségekkel.

Partnervállalatainkkal közösen csaknem 5000 fiatal elhelyezkedését és munkaerő-piaci esélyeinek javítását segítettük elő.

 

Ismerj meg minket!