Kérem várjon

Kedves brit felsőoktatásban tanuló, vagy frissen végzett fiatal!

A NEXT Gyakornoki és Pályakezdő Program neked szól, ha szeretnél Magyarországon szakmai tapasztalatot szerezni, szakmai kapcsolatrendszered és munkaerő-piaci ismereteid bővíteni, illetve a program által biztosított karrier tanácsadást igénybe venni!

A kezdeményezés 2017 tavaszán indult a Nemzeti Tehetség Program támogatásával, az Új Nemzedék Központ szervezésében, nyári gyakorlati lehetőségeket kínálva az Egyesült Királyságban tanuló magyar hallgatóknak.

Partnervállalataink a magyar munkaerőpiac kiemelkedő szereplői, akik biztosítják, hogy a náluk eltöltött 6-12 hét során a gyakornokok nemzetközi viszonylatban is értékes szakmai tapasztalattal gazdagodjanak.

A pozitív fogadtatásra adott válaszként a NEXT ősztől pályakezdő pozíciókkal is bővült. 

Ezt nyújta számodra a NEXT

 • A felkészítő program során nemzetközi és hazai tapasztalattal egyaránt rendelkező képzési szakértőktől nyerhetsz betekintést a munkaerőpiac trendjeibe, elvárásaiba és a toborzási-kiválasztási folyamatokba – amik néhány tekintetben eltérhetnek a brit munkaerő-piaci gyakorlatoktól. 
 • A Te igényeidre szabott karrier tanácsadás során jobban megismerheted saját elvárásaidat és aspirációidat, továbbá beazonosíthatod a számodra leginkább megfelelő következő szakmai lépéseket.
 • Az álláspályázat tanácsadásnak, valamint interjúfelkészítésnek köszönhetően nem csak a kiválasztási folyamatot fogod magabiztosabban venni: az itt szerzett ismeretekre és technikákra jövőbeni felkészüléseid során is bátran építhetsz!
 • Szakértő csapatunk segít tudatosan felkészülni a gyakornoki programra/az új pozíciódra is, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle.
 • A felkészítés Londonban, valamint online történik, így még utaznod sem kell olyan sokat! A nagy érdeklődésre való tekintettel a 2017-18-as tanévben két londoni képzés is be van tervezve. 
 • A programban való részvétel kiváló lehetőség szakmai kapcsolatrendszered bővítésére, hiszen a képzésen és a NExTWORKING eseményeken személyesen is találkozhatsz a munkáltatók képviselőivel, így könnyebben felmérheted, hol dolgoznál szívesen.

Assessment Centre szimulációs játék a londoni képzés néhány résztvevőjével:

 

Íme a részvétel lépései

 1. Ismerkedj meg a résztvevő partnercégek ajánlataival
 2. Nem vagy benne biztos, melyik lenne a számodra legmegfelelőbb lehetőség, vagy a programtól függetlenül bizonytalan vagy a következő szakmai lépést illetően? Regisztrálj ingyenes, személyre szabott, online karrier coaching szolgáltatásunkra (email hello@nexthungary.com). Közösen keresünk majd egy időpontot egy Skype vagy személyes beszélgetésre.
 3. Gyere el londoni felkészítő workshopunkra! A tavalyi remek hangulatban telt!
 4. Jelentkezz a számodra szimpatikus pozíciókra – és ha segítséget igényelsz a pályázat megírásával kapcsolatban, egyeztess egy Skype időpontot velünk.
 5. További 1:1 online interjúfelkészítésben részesülhetsz a munkáltatóval való interjúd előtt, ha szeretnél.
 6. Egy pozícióra történő sikeres kiválasztás esetén a kezdés tényleges időpontját és, amennyiben releváns, időtartamát illetően a jelöltek maguk állapodnak majd meg a munkáltatóval.
 7. Várunk szeretettel NExTWORKING eseményeinken is - itt kaphatsz egy ízelítőt a tavalyiból!

És a legjobb, hogy bármely ponton bekapcsolódhatsz!

A fenti szolgáltatások mindegyikét igénybe veheted attól függetlenül, hogy jelentkezni fogsz-e a program keretein belül meghirdetett pozíciók valamelyikére. Bízunk benne, hogy az ismereteknek, felismeréseknek és készségeknek, amikre a foglalkozások során szert teszel, hasznát veszed majd karriered építése során.

Nagyon várjuk a további együttműködést, és ha bármi kérdés felmerül, keress minket bizalommal a hello@nexthungary.com email címen!

Írj nekünk akkor is, ha nem találsz az elképzeléseidnek megfelelő pozíciót - igyekszünk segíteni!

 

Üdvözlettel:

A NEXT Koordináló Csapata